خبرنگاران پلیس راهور در اعمال محدودیت های کرونایی تردد خودروها با رانندگان تعارف ندارد
به گزارش وبلاگ دریا، زنجان - خبرنگاران - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان زنجان گفت: ماموران پلیس راهور این شهرستان زنجان در اعمال قانون محدودیت های کرونایی تردد خودروها با رانندگان تعارف ندارند.

سرهنگ مجید باقری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار وبلاگ دریا اضافه نمود: رانندگان خاطی خودروهای پلاک غیربومی یقین بدانند در صورت بی توجهی به اعمال محدودیت های کرونایی، بر اساس قانون و مقررات با آنان رفتار خواهد شد و هیچ اغماضی نسبت به تخلف آنان در کار نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه رانندگان متخلف علاوه بر جریمه پنج میلیون و 100 هزار ریال به مبدا بازگشت داده خواهند شد، ادامه داد: در صورت اصرار از سوی رانندگان خودروی دارای پلاک غیربومی برای ورد به شهر و نیز پلاک های بومی برای خروج از شهر، خودرو آنان از سوی پلیس توقیف و به منظور اعمال قانون به مرجع قضایی معرفی خواهد شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان زنجان گفت: بهتر است رانندگانی که قصد ورود و یا خروج از شهر دارند با عوامل پلیس راه و راهور، همکاری بهتر و بیشتری داشته باشند تا مشمول جریمه و برخوردهای دیگر قانونی نشوند.
باقری شرح داد: از ساعت 12 ظهر دوشنبه، تمامی ورودی و خروجی های شهر زنجان از سوی پلیس راهور شهرستان زنجان به دقت رصد و کنترل می شود و از رانندگان انتظار می رود در این برهه از زمان بیشتر از روزهای عادی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی تن بدهند.
وی اضافه نمود: از عموم مردم انتظار می رود در این روزهایی کرونایی از هرگونه سفر درون و برون شهری به جد خودداری کنند چراکه خطر ابتلا به این بیماری منحوس در کمین افراد است و کوچکترین بی توجهی و بی مبالاتی به دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی می تواند خطرات جانی به همراه داشته باشد.
باقری با تاکید بر اینکه همه باید خطرات ویروس کرونا را باور داشته باشند و با رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی، علاوه بر حفظ سلامت خود، کادر درمان را نیز در برابر این ویروس منحوس یاری و حمایت کنند، شرح داد: تا ظهر دیروز /سه شنبه/ رانندگان 45 دستگاه خودرو پلاک غیربومی جریمه و قریب 500 خودرو نیز به مبدا بازگشت داده شدند.
وی گفت: متاسفانه برخی رانندگان و شهروندان هیچ توجهی به این بیماری مهلک و کشنده ندارند و وجود ترافیک سنگین در برخی از خیابان های سطح شهر زنجان، منظره خوبی نیست و جای نگرانی دارد.
منبع: ایرنا