چطور ماهی را مزه دار کنیم؟

به گزارش وبلاگ دریا، 1. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

چطور ماهی را مزه دار کنیم؟

2. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

3. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و میزان کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

4. میزان کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

5. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید

6. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه دار گردد.

7. سپس می توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

منبع:ایرنا

منبع: فرارو

به "چطور ماهی را مزه دار کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور ماهی را مزه دار کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید