بوریتو مرغ و لوبیا
- به گزارش وبلاگ دریا،
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- نصف پیمانه برنج قهوه ای
- دو حبه سیر (یک عدد رنده و دیگری له گردد)
- نمک و فلفل سیاه
- حدود دو پیمانه کدو گردویی رنده شده
- یک پیمانه مرغ بریان و ریز شده
- یک قوطی کنسرو لوبیا سیاه (یا قرمز)
- یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- نصف پیمانه گشنیز تازه
- ¼ پیمانه ترشی فلفل قرمز+ دو قاشق غذاخوری آب ترشی
- 4 عدد نان ترتیلا (یا نان پیتا)
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یک عدد آووکادو خرد شده
- ماست یا خامه ترش (برای تزئین)
طرز تهیه
1- یک تابه میانه را روی حرارت گرم کنید. برنج قهوه ای و سیر له شده را داخل آن بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. یک پیمانه آب و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. پس از جوش آمدن، کدوی رنده شده را اضافه و حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 25 دقیقه نیم جوش بماند. مرغ ها را روی مخلوط برنج بریزید و دوباره در تابه را بگذارید و از روی حرارت بردارید.
2- سپس، سالسای لوبیا را تهیه کنید. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و گوجه فرنگی، گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کنید. آب ترشی و سیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.
3- مخلوط برنج و مرغ را خوب هم بزنید و مقداری از آن را میان نان های پیتا یا تورتیلا قرار دهید. روی آنها سالسای لوبیا و پنیر بریزید و نان را تا کنید و روی آن آووکادو و خامه ترش بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 497
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 25 میلی گرم
- سدیم: 620 میلی گرم
- کربوهیدرات: 70 گرم
- فیبر: 11 گرم
- پروتئین: 24 گرم