بوریتو مرغ و لوبیا

    به گزارش وبلاگ دریا،
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

بوریتو مرغ و لوبیا
  • نصف پیمانه برنج قهوه ای
  • دو حبه سیر (یک عدد رنده و دیگری له گردد)
  • نمک و فلفل سیاه
  • حدود دو پیمانه کدو گردویی رنده شده
  • یک پیمانه مرغ بریان و ریز شده
  • یک قوطی کنسرو لوبیا سیاه (یا قرمز)
  • یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
  • نصف پیمانه گشنیز تازه
  • ¼ پیمانه ترشی فلفل قرمز+ دو قاشق غذاخوری آب ترشی
  • 4 عدد نان ترتیلا (یا نان پیتا)
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • یک عدد آووکادو خرد شده
  • ماست یا خامه ترش (برای تزئین)

طرز تهیه

1- یک تابه میانه را روی حرارت گرم کنید. برنج قهوه ای و سیر له شده را داخل آن بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. یک پیمانه آب و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. پس از جوش آمدن، کدوی رنده شده را اضافه و حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 25 دقیقه نیم جوش بماند. مرغ ها را روی مخلوط برنج بریزید و دوباره در تابه را بگذارید و از روی حرارت بردارید.

2- سپس، سالسای لوبیا را تهیه کنید. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و گوجه فرنگی، گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کنید. آب ترشی و سیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.

3- مخلوط برنج و مرغ را خوب هم بزنید و مقداری از آن را میان نان های پیتا یا تورتیلا قرار دهید. روی آنها سالسای لوبیا و پنیر بریزید و نان را تا کنید و روی آن آووکادو و خامه ترش بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 497
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 25 میلی گرم
  • سدیم: 620 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 70 گرم
  • فیبر: 11 گرم
  • پروتئین: 24 گرم
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "بوریتو مرغ و لوبیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوریتو مرغ و لوبیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید