بیف مدیترانه ای با پاستا
به گزارش وبلاگ دریا، این غذا مدیترانه ای است و جزو غذاهای دیرپز است که باید 4 تا 7 ساعت فرصت داشته باشید تا بتوانید آن را تهیه کنید.

- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 4.5 ساعت
مواد لازم
- 680 گرم گوشت گوساله، خورشتی خرد کنید
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 عدد هویج میانه، نگینی خرد شده
- یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خرد شده
- یک عدد پیاز میانه خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری پودر انواع سبزیجات معطر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (410 گرم)
- نصف پیمانه آب گوشت کم نمک
- 1 ¼ پیمانه کدوسبز خرد شده
- 170 گرم پاستا پنه
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ، گوشت را در روغن و روی حرارت میانه تفت دهید تا طلایی گردد. چربی آن را بگیرید. گوشت را داخل قابلمه بریزید، هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. در آخر، گوجه فرنگی و آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید.
2- در قابلمه را بگذارید و 4.5 تا 7 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته گردد.
3- 30 دقیقه آخر، کدوسبز را اضافه کنید. پاستا را بپزید و آبکش کنید. گوشت را روی پاستا بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 371
- چربی: 13 گرم
- کلسترول: 64 میلی گرم
- کربوهیدرات: 31 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 403 میلی گرم
- پتاسیم: 889 میلی گرم
- کلسیم: 81 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: daryaa.dostblog.ir
شناسه مطلب: 14816
به "بیف مدیترانه ای با پاستا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "بیف مدیترانه ای با پاستا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید