بیف مدیترانه ای با پاستا

به گزارش وبلاگ دریا، این غذا مدیترانه ای است و جزو غذاهای دیرپز است که باید 4 تا 7 ساعت فرصت داشته باشید تا بتوانید آن را تهیه کنید.

بیف مدیترانه ای با پاستا
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 4.5 ساعت

مواد لازم

  • 680 گرم گوشت گوساله، خورشتی خرد کنید
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 عدد هویج میانه، نگینی خرد شده
  • یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خرد شده
  • یک عدد پیاز میانه خرد شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پودر انواع سبزیجات معطر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (410 گرم)
  • نصف پیمانه آب گوشت کم نمک
  • 1 ¼ پیمانه کدوسبز خرد شده
  • 170 گرم پاستا پنه

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ، گوشت را در روغن و روی حرارت میانه تفت دهید تا طلایی گردد. چربی آن را بگیرید. گوشت را داخل قابلمه بریزید، هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. در آخر، گوجه فرنگی و آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید.

2- در قابلمه را بگذارید و 4.5 تا 7 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته گردد.

3- 30 دقیقه آخر، کدوسبز را اضافه کنید. پاستا را بپزید و آبکش کنید. گوشت را روی پاستا بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 371
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 64 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 31 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • سدیم: 403 میلی گرم
  • پتاسیم: 889 میلی گرم
  • کلسیم: 81 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "بیف مدیترانه ای با پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیف مدیترانه ای با پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید