3 دستور برای تهیه غذا های مفیدی که باید در زمستان بخورید

به گزارش وبلاگ دریا، حقیقت این است که عادات غذایی ناسالم به طور کلی برای هیچ آب و هوایی تناسب ندارد. همانطور که در روز های داغ تابستانی نباید در مصرف بستنی زیاده روی کنید، در زمستان نیز نباید در مصرف یک رژیم غذایی ثابت مثل شکلات داغ و کلوچه های گرم افراط کنید. اگر غذا های مفیدی که باید در زمستان بخورید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، بهتر می توانید از روز های سرد زمستانی خود لذت ببرید.

3 دستور برای تهیه غذا های مفیدی که باید در زمستان بخورید

هوای سرد می تواند باعث تغییر در اشتها گردد. پس باید غذا های گرم و دلچسب تری را جایگزین سالاد های سرد و سبک و غذا های کبابی تابستانی کنید. غذا هایی که شما را سیر می نماید و در طول روز های سرد زمستان شما را گرم نگه می دارد. با این 3 دستور آغاز کنید تا غذا های دلچسب و خوشمزه ای را تهیه کنید.

خوراک لوبیا سفید با رزماری و اسفناج

این خوراک گیاهی دلچسب چیز های زیادی برای ارائه دارد، از جمله فیبر، آهن، پتاسیم، ویتامین های A، C و K. بعلاوه می توانید آن را تنها در 30 دقیقه بپزید.

در یک قابلمه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. 1 عدد پیاز زرد خرد شده را اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا آغاز به نرم شدن کند. 2 حبه سیر خرد شده، 4 عدد هویج 1 سانتی خرد شده و 3 ساقه کرفس خرده شده را اضافه کنید و 6 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید طوری که کمی ترد باقی بماند. سعی کنید مواد در این مرحله زیاد نپزند.

یک پیمانه لوبیا سفید پخته را با 2 فنجان آب به اضافه، 2 قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حرارت را به حد میانه کاهش دهید و بدون درب به مدت 12-15 دقیقه بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند.

4 فنجان برگ اسفناج تازه را در ظرفی به همراه اندازه کمی آب روی حرارت بگذارید و اسفناج را هم بزنید تا در عرض 5 دقیقه نرم گردد. بین کاسه ها تقسیم نموده و سرو کنید.

سوپ لذیذ لوبیا قرمز و کلم با گندم

کلم، هویج، پیاز، گوجه فرنگی و لوبیا قرمز یک سوپ کلاسیک عالی را تشکیل می دهند. گندم، این غلات باستانی نیز به سوپ طعمی بی نظیر می بخشد. این سوپ حاوی اندازه زیادی مواد مقوی و کاهش دهنده کلسترول است.

1 پیاز زرد بزرگ و 2 حبه سیر را خرد کنید. 4 ساقه کرفس را از طول نصف کنید، سپس به صورت ساطوری به قطعات کوچک برش دهید. همین کار را با هویج انجام دهید.

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 تا 6 دقیقه مرتباً هم بزنید تا نرم گردد. سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا آغاز به نرم شدن نمایند.

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه بپزد. سپس 2 عدد گوجه فرنگی کامل را (در حین پخت با قاشق له کنید)، 6 لیوان آب، آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و ½ فنجان گندم پخته شده را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 30 دقیقه بجوشد.

کلم را از وسط نصف نموده و مرکز آن را جدا کنید. سپس نیمی از کلم را به صورت نواری برش دهید. کلم و یک لیوان لوبیا قرمز پخته شده را به سوپ اضافه کنید و حدود 15 دقیقه بجوشانید تا کلم نرم گردد. با ¼ فنجان برگ جعفری تازه خرد شده را هم اضافه نموده و با پارمزان رنده شده تزئین و سرو کنید.

ماکارونی و پنیر با کدو حلوایی

مک اند چیز یا ماکارونی و پنیر یک غذای راحت کلاسیک برای ماه های سرد زمستان است، یک غذای گرم و خامه ای که سیر نماینده نیز است. این رسپی شامل کدو حلوایی به عنوان یک گزینه سالم در کنار ماکارونی و پنیر است.

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

3 فنجان کدو حلوایی پوست کنده مکعبی، ¼ فنجان آب مرغ، ½ فنجان شیر و 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده را در یک قابلمه میانه مخلوط کنید. روی حرارت میانه رو به بالا به جوش بیاورید. حرارت را تا حد میانه کم کنید تا زمانی که کدو ها به راحتی با چنگال سوراخ شوند (حدود 25 دقیقه) بجوشانید. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک گردد.

مخلوط کدو حلوایی داغ را در مخلوط کن بریزید. نمک، فلفل و 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی را اضافه کنید. درب مخلوط کن را روی مخلوط کن ببندید و هم بزنید تا یکدست گردد. مخلوط کدو حلوایی را در یک کاسه قرار دهید. یک چهارم فنجان پنیر گرویر رنده شده، 1 فنجان پنیر پکورینو رومانو رنده شده و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را هم اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته، بدون نمک و چربی بپزید. آبکش کنید سپس پاستا را به مخلوط کدو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد. مخلوط را به طور مساوی در یک ظرف پخت 30 در 20 سانتی که به خوبی چرب شده است، پخش کنید.

اندازهی روغن را در یک تابه میانه روی حرارت میانه گرم کنید. ½ (فنجان آرد سوخاری ژاپنی پانکو) را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که طلایی گردد بپزید. از روی حرارت بردارید؛ 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده به جامانده را هم اضافه کنید. به طور مساوی روی مخلوط پاستای داغ بپاشید.

در دمای 375 درجه به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که حباب گردد بپزید. با اندازهی جعفری خرده شده تزئین نموده و داغ سرو کنید.

راز سالم ماندن در زمستان، استفاده از یک رژیم غذایی زمستانه است.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو

به "3 دستور برای تهیه غذا های مفیدی که باید در زمستان بخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 دستور برای تهیه غذا های مفیدی که باید در زمستان بخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید