تهیه شامی کباب گیلانی با سه نوع رب

به گزارش وبلاگ دریا، شامی شمالی با دیگر شامی ها کمی فرق دارد زیرا با یک سس ترش مزه و عالی سرو می گردد و می توانید این غذا را به همراه کته زعفرانی سرو کنید.

تهیه شامی کباب گیلانی با سه نوع رب

شامی کباب یا شامی گیلانی یکی از شامی های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به روشی ساده در خانه تهیه کنید. در گیلان این غذا در گمج که یک ظرف سفالی سبز رنگ است تهیه می گردد و طعم و مزه غذا را در این ظرف بسیار خوشمزه و تر و جا افتاده تر می گردد. با وبلاگ دریا همراه باشید تا طرز تهیه شامی کباب گیلانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شامی کباب گیلانی

  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • سیب زمینی 1 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار 1 قاشق چای خوری
  • رب آلوچه 1 قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت به دلخواه 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه شامی کباب گیلاانی

مرحله اول

ابتدا باید پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید. سپس هر دو را رنده ریز بزنید و آب آن ها را بگیرید و به همراه سیر رنده شده و گوشت و تخم مرغ و ادویه ها خوب مخلوط کنید. در این مرحله اگر مواد شل بود کمی پودر سوخاری یا آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم

مواد شامی باید خوب ورز بخورند تا منسجم باشند. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و از مواد شامی بردارید و به صورت گرد به آن شکل دهید و هر دو طرف شامی را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی گردد.

مرحله سوم

در ادامه یکی از پیاز ها را رنده ریز بزنید یا نگینی خیلی ریز خرد کنید و داخل گمج یا قابلمه مورد نظر به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سرخ گردد. سپس رب ها را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن ها گرفته گردد. سپس روی مواد 2 پیمانه آب جوش بریزید.

مرحله چهارم

در ادامه باید مواد به جوش بیاید و بعد عصاره گوشت را اضافه کنید و به آرامی شامی های سرخ شده را اضافه کنید. 20 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و سس کمی غلیظ گردد. به همین راحتی شامی کباب شما حاضر است. برای تماشا غذاهای ایرانی بیشتر، گردو پلو با مرغ ریش ریش را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه شامی کباب گیلانی

  • میزان رب ها را می توانید بنا به ذائقه خود کم و زیاد کنید.
  • به جای عصاره گوشت از آب قلم بهره ببرید.
  • می توانید به دلخواه کمی فلفل دلمه نیز به سس اضافه کنید.
  • در تابه را در پایان نیمه باز قرار دهید تا شامی ها وا نرود.

پیشنهاد مطالعه: اگر رب غذای شما اضافه شد، مطلب چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه شامی کباب گیلانی با سه نوع رب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه شامی کباب گیلانی با سه نوع رب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید