زرشک پلو خوشمزه با مرغ و رب انار
به گزارش وبلاگ دریا، زرشک پلو با مرغ با رب انار طعم ملسی دارد و شما می توانید بنا به سلیقه خود مقدار ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید.
زرشک پلو یکی از پلو های سنتی ایرانی است که شما می توانید آن را به روش های مختلف تهیه کنید تا طعم بی نظیری داشته باشد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و رب انار را به شما یاد خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ و رب انار
- مرغ 2 تکه
- پیاز 1 عدد
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- جعفری و نعنا خشک 1 قاشق چای خوری از هر کدام
- گردو 1 فنجان
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به اندازه لازم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و رب انار
این زرشک پلو خوشمزه را می توانید در کنار یک برنج زعفرانی سرو و یک غذای عالی تهیه کنید.
مرحله اول
ابتدا باید سینه یا ران مرغ را مزه دار کنید. می توانید از شب قبل مرغ را مزه دار نموده و برای فردا آماده داشته باشید. سینه یا ران مرغ را به همراه ادویه ها و کمی زعفران و یک پیاز خرد یا رنده شده مخلوط کنید و1 ساعت بگذارید تا طعم ها به خورد مرغ برود.
مرحله دوم از تهیه زرشک پلو با مرغ و رب انار
در ادامه باید داخل یک تابه روغن سرخ کردنی بریزید و مرغ های مزه دار شده را از پیاز جدا کنید. داخل تابه هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی گردد و بعد از تابه درآورید. داخل همان تابه یک پیاز را رنده ریز بزنید و کمی تفت دهید تا سبک گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید گردو آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته گردد. بعد رب انار و رب گوجه فرنگی اضافه و مواد را خوب سرخ کنید. در سرانجام برای خوش عطر شدن غذا، سبزی های خشک را اضافه کنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید مرغ ها را داخل سس قرار دهید و 1 پیمانه روی مواد آب بریزید و بگذارید تا خوب بپزد و سس غلیظ گردد. برنج را بپزید و با کمی زرشک و زعفران مخلوط و سرو کنید. اگر به غذاهای مرغی علاقه دارید، طرز تهیه مانی پلو خوشمزه دامغانی را بخوانید.
فوت وفن های تهیه زرشک پلو با مرغ و رب انار
- می توانید از رب انار ترش در کنار کمی شکر بهره ببرید تا طعم ملسی داشته باشد.
- تعداد مرغ به تعداد افرادی که می خواهید غذا را تهیه کنید بستگی دارد. می توانید از سینه یا ران و پهلو بهره ببرید.
- اگر بعد از تمام شدن آب مرغ، هنوز مرغ خام است و کامل پخته نشده بود مجدد آب اضافه کنید.