ساج کباب لذیذ، غذایی ساده و متفاوت

به گزارش وبلاگ دریا، ساج یکی از وسایل پر کاربرد و بسیار کار راه انداز در مسافرت ها و طبیعت گردی است که می توانید برای تهیه انواع غذا و نان ها از آن بهره ببرید.

ساج کباب لذیذ، غذایی ساده و متفاوت

کباب ها یکی از خوشمزه ترین غذا های سنتی ایرانی است، ساج کباب بیشتر در اردبیل و آذربایجان تهیه می گردد و شما می توانید این غذای خوشمزه را با نان تازه یا برنج سرو کنید. شاید نام ساج را به عنوان یک وسیله و تنها یک بار شنیده باشید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه ساج کباب را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ساج کباب

  • فیله گوسفندی 200 گرم
  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه ساج کباب

به علت اینکه ساج حرارت را خیلی خوب منتقل می نماید، می توانید آن را روی زغال یا شعله گاز قرار دهید بدون اینکه خراب گردد.

مرحله اول

ابتدا فیله گوسفندی را باید به صورت نواری ریز برش بزنید، می توانید به جای فیله از گوشت چرخ نموده بهره ببرید. سینه مرغ را نیز بدون استخوان کنید و به صورت نواری برش بزنید.

مرحله دوم

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل ساج و به همراه کره و روغن مایع تفت دهید تا سبک گردد. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شیشه ای گردد. در ادامه باید فیله گوسفندی نواری شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

در ادامه باید سینه مرغ را نیز تفت دهید و همین که آب انداخت، یک در روی مواد قرار دهید تا مغزپخت گردد. می توانید مدام آن را هم بزنید یا کمی آب به مواد اضافه کنید تا گوشت و مرغ خوب مغزپخت گردد.

مرحله چهارم

در ادامه وقتی گوشت و مرغ پخته شد، باید فلفل دلمه خردشده و رب و پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. سپس همه ادویه های گفته شده را اضافه کنید و با حرارت بالا اجازه دهید تا آب اضافه مواد کشیده گردد و به روغن بیفتد. بعد از روی حرارت بردارید و به همراه نان تازه یا برنج سرو کنید.

فوت و فن های دستور تهیه ساج کباب

  • می توانید مرغ را حذف کنید و فقط از گوشت نواری شده و خرد شده بهره ببرید.
  • اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید از کمی سیر خرد شده نیز بهره ببرید.
  • باید در خاتمه اصلا آب نداشته باشد.
  • اگر کمی زعفران در دسترس دارید می توانید به مواد اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی اسنک سوخاری، یک فست فود بی نظیر را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "ساج کباب لذیذ، غذایی ساده و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساج کباب لذیذ، غذایی ساده و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید