طرز تهیه خورشت آلو بخارا؛ یک خورشت ملس و خوش طعم

به گزارش وبلاگ دریا، خورشت آلو بخارا یکی از غذا های خوش طعم و پر خاصیت سفره های ایرانیان است. هواداران غذا های ایرانی امکان ندارد علاقه ای به چشیدن طعم غذا های ترش و شیرین یا ملس نداشته باشند. بنابراین اگر دوست دارید تنوعی به رژیم غذایی خود بدهید یا غذا هایی پر خاصیت را وارد فهرست غذا های خود کنید؛ این مطلب را بخوانید و برای پخت این خورشت خوشمزه دست به کار شوید. امکان دارد شما هم به طبخ غذا هایی پر خاصیت در وعده های خود علاقه زیادی داشته باشید. پس علاوه بر این خورش می توانید طرز تهیه خورشت کرفس در خبرنگاران را بخوانید.

طرز تهیه خورشت آلو بخارا؛ یک خورشت ملس و خوش طعم

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2023/05/3-Khorest-Alo-Bokhara-V2.mp4

خورشت آلو بخارا؛ خورشتی ترش و شیرین

اگر به پخت این خورشت علاقه دارید و از هواداران این نوع خورشت هستید، برای پخت این خورشت به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آلوبخارا2 پیمانه
گوشت خورشتی300 گرم
شکر3 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
هویج1 عدد
سیب زمینی1 عدد بزرگ
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان مورد احتیاج
زردچوبه و روغنبه میزان مورد احتیاج

طرز تهیه خورشت آلو بخارا

حال که با مواد اولیه این خورشت آشنا شدید؛ اکنون نوبت آموزش طرز تهیه آن است:

  • مرحله اول: ابتدا آلو بخارا ها را درون یک کاسه آب بریزید. اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خیس بخورند و نرم شوند. پیاز را نگینی خرد نموده و قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار دهید.
  • مرحله دوم: پیاز و میزانی روغن را در تابه ریخته و هم می زنید. سپس میزانی زردچوبه و فلفل سیاه را به این ترکیب اضافه نموده و تا جایی که عطر ادویه ها خارج گردد؛ هم زدن را ادامه می دهید.
  • مرحله سوم: اکنون گوشت را که به صورت تکه های خرد شده، به این ترکیبات اضافه می کنید. تفت دادن گوشت ها را تا جایی ادامه دهید که به خوبی سرخ گردد و تغییر رنگ دهد. با افزودن 4 لیوان آب به ترکیبات قابلمه، اجازه دهید گوشت بپزد.
  • مرحله چهارم: بعد از پخت گوشت به مدت 1 ساعت، زعفران دم نموده را اضافه کنید. بعد از گذشت 30 دقیقه دیگر از پختن گوشت ها، آلو بخارا ها را آبکشی نموده و به محتویات قابلمه بیفزایید.
  • مرحله پنجم: اکنون وقت خرد کردن هویج ها به صورت خلالی است. خلال های هویج را در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ گردد. هویج ها را بعد از سرخ شدن، خارج و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • مرحله ششم: بعد از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، شکر و هویج سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. در انتهای این مرحله از خورشت باید سیب زمینی ها را به صورت دلخواه برش داده و با کمی روغن در تابه بریزید.
  • مرحله هفتم: در آخر سیب زمینی ها را در تابه به طور کامل سرخ کنید و کنار بگذارید. با جوش خوردن آب خورشت و رسیدن آن به غلظت مورد نظرتان، می توانید خورشت آلو بخارا را با سیب زمینی سرخ نموده تزئین کنید.

پخت خورشت آلو بخارا به شیوه های متفاوت

در ادامه با شیوه های متفاوت و فوت و فن های پخت این خورشت آشنا خواهیم شد. پیشنهاد می کنیم برای تهیه یک خورشت خوشمزه، مطالب زیر را اصلا از دست ندهید.

خورشت آلو بخارا با مرغ

برخی از هواداران این غذای خوشمزه، تمایل دارند آن را با گوشت مرغ میل نمایند. بنابراین تمامی مراحل مطابق دستورالعمل تهیه خورشت با گوشت است. با این تفاوت که فرآیند پخت گوشت ها را با مرغ، جایگزین می کنید. در آخر نیز می توانید این خورشت خوش طعم را با سبزی، ماست و نوشیدنی میل کنید. برای چشیدن طعم بی نظیر مرغ در خورشت کرفس نیز فقط باید طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ را ببینید و طبق مراحل آن عمل کنید.

خورشت آلو بخارا با سیب زمینی

برای تزئینات خورشت پخته شده، می توانید از سیب زمینی بهره ببرید. بنابراین تمامی مراحل گفته شده در پخت این خورشت را پیش ببرید. سپس با نگینی کردن سیب زمینی ها و سرخ کردن آن ها، می توانید ترکیبی از این خورشت با سیب زمینی داشته باشید. کافی است این سیب زمینی های نگینی سرخ شده را به بشقاب خورشت خود اضافه کنید.

خورشت آلو بخارا شمالی

این خورشت به عنوان یکی از پر هوادار ترین غذا ها در مازندران پخته می گردد. برای تهیه این خورشت مخصوص شمالی، تمامی مراحل اصلی پخت را انجام دهید. فقط از مرغ و طبیعی ترین محصولات این استان در پخت آن بهره ببرید.

خورشت آلو بخارا با خلال بادام

با توجه به خاصیت خلال بادام و امکان استفاده از آن در خورشت آلو، می توانید این بادام های خلال شده را نیز وارد دستور پخت خورشت کنید. پس در زمانی که گوشت قرمز یا مرغ را برای خورشت سرخ کردید، رب گوجه فرنگی، دارچین و خلال بادام را به آن اضافه کنید. با افزودن میزان لازم آب، اجازه دهید این ترکیبات به خوبی پخته شوند. پس برای تهیه این خورشت با خلال بادام، دارچین و بادام های خلال شده را به عنوان مواد اولیه آماده کنید.

خورشت آلو بخارا با لپه

برای اضافه کردن لپه، باید در مرحله پخت مرغ این کار را انجام دهید. زمانی که مرغ ها را سرخ کردید، 100 گرم لپه با 2 یا 3 لیوان آب کمی نیم پز کنید. سپس آلو را ضافه کنید و اجازه دهید به خوبی پخته گردد. پس برای آنکه این خورشت را با لپه بپزید، باید در مرحله سوم لپه را افزوده و از مرغ بهره ببرید.

خورشت آلو بخارا با گوشت قرمز

در طرز تهیه این خورشت، می توانید از مرغ یا گوشت قرمز بهره ببرید. برای دوستداران گوشت قرمز، خورشت آلو غذای بی نظیر ایرانی محسوب می گردد.

سفارش آنلاین خورشت آلو بخارا از وبلاگ دریا

در این مقاله طرز تهیه خورشت خوشمزه آلو بخارا را به شما عزیزان آموزش دادیم. امیدواریم که مطلب تهیه شده برای شما مفید باشد و شما را در پخت یک غذای خوشمزه هدایت کند. اگر هم حوصله پخت این غذا را نداشته اما هوس این خورشت را نموده اید، چاره کار یک سفارش در وبلاگ دریا و تحویل فوری آن در محل مورد نظر است. با سفارش انلاین غذا در وبلاگ دریا می توانید این خورشت ترش و شیرین ایرانی با طعم بی نظیری که دارد در کنار دوستان تان میل کنید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه خورشت آلو بخارا؛ یک خورشت ملس و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت آلو بخارا؛ یک خورشت ملس و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید