طرز تهیه سه دسر خوشمزه تابستانی

به گزارش وبلاگ دریا، اگر هوادار خوردن دسر یا شیرینی هستید و در عین حال، علاقه ای به استفاده از فر در فصل تابستان ندارید، می توانید طرز تهیه چند دسر خوشمزه تابستانی را امتحان کنید. دسرهای تابستانی در یک چشم بر هم زدن درست می شوند و حتی احتیاجی به پختن آن ها وجود ندارد! ما در ادامه دستورالعمل تهیه سه نوع دسر تابستانی خوشمزه را برایتان در نظر گرفتیم که در عین سادگی، شما را از اجبار روشن کردن فر در گرمای طاقت فرسای تابستان بی احتیاج می نمایند.

طرز تهیه سه دسر خوشمزه تابستانی

پیش از هر چیز، خوب است بدانید که خوردن دسر پس از صرف غذای اصلی، اولین بار به وسیله فرانسوی ها باب شد و به تریج مردم کشورهای دیگر هم این حسن ختام شیرین را در فرهنگ غذایی خود جای دادند. در قرن 17 و 18 میلادی، بیشتر دسرها بر پایه انواع میوه تهیه می شدند. امروزه هم بیشتر دسرها، به ویژه دسرهای تابستانی را از میوه های مربوط به آن فصل درست می نمایند. در ادامه این مقاله سه نوع دسر تابستانی خوشمزه را به شما معرفی می کنیم که خیلی سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن آماده می شوند.

بستنی یخی توت فرنگی و مرکبات

بستنی یخی از پرطرفدارترین خوراکی هایی است که در فصل تابستان می تواند عطش و احساس گرما را فرو نشاند. چه بهتر اگر بتوانید یک بستنی یخی خانگی از میوه های طبیعی تهیه کنید که علاوه بر پایین آوردن دمای بدن، مواد مغذی و ویتامین های مختلفی را نیز به بدنتان برساند.

مواد لازم:

  • شکر: ¾ پیمانه
  • آب: ½ پیمانه
  • توت فرنگی تازه: 3 پیمانه
  • آب لیموترش تازه: ¼ پیمانه
  • آب پرتقال تازه: ¼ پیمانه

طرز تهیه:

  1. برای شربت شکر، شکر و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید. آن را به جوش بیاورید، مرتبا هم بزنید تا شکر حل گردد. ترکیب را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید به آرامی خنک گردد. سپس دهانه کاسه را پوشانده و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد گردد.
  2. توت فرنگی و آب میوه ها را داخل مخلوط کن بریزید تا زمانی که یکدست شوند. شربت شکر را اضافه کنید. دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا شربت با مواد ترکیب گردد.
  3. مواد را داخل بستنی ساز بریزید. بستنی را مطابق دستورالعمل شرکت سازنده بستنی ساز، داخل فریزر قرار دهید. نهایتا، بستنی را بلافاصله سرو کنید یا آن را داخل یک ظرف در بسته قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی هر 1/2 پیمانه بستنی یخی توت فرنگی و مرکبات:

  • کالری: 128
  • چربی: 0
  • کلسترول: 0
  • سدیم: 1 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • شکر: 30 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
فواید پرتقال

پرتقال به علت شیرینی طبیعی، تنوع گونه و بعلاوه موارد استفاده مختلفی که دارد بسیار محبوب است. این میوه نسبت به سایر مرکبات ویتامین ث بیشتری دارد. اما پرتقال حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی دیگر و آنتی اکسیدان هایی است که التهاب را کاهش داده و از ابتلای افراد به انواع بیماری ها جلوگیری می نماید. پرتقال فاقد سدیم است و از طرف دیگر، یک فنجان آب پرتقال می تواند 14 درصد احتیاج روزانه به پتاسیم را تامین کند. یک پرتقال میانه به وزن 131 گرم 3/14 گرم فیبر دارد که تقریبا 10٪ از احتیاج روزانه فیبر بزرگسالان را فراهم می نماید. مطالعات متعددی نشان داده اند که فیبر می تواند بعضی از عوامل مؤثر در پیشرفت دیابت را بهبود بخشد. مصرف کافی ویتامین C می تواند به در حفظ سلامت و زیبایی پوست موثر باشد. ویتامین ث در فراوری کلاژن نقش دارد. کلاژن از پوست محافظت نموده و سرعت بهبود زخم ها را افزایش می دهد.

چیز کیک لیمویی یخچالی

چیز کیک لیمویی یک دسر خوشمزه تابستانی است و جزو پرطرفدارترین انواع چیز کیک در سراسر جهان به شمار می رود.

مواد لازم:

  • بیسکویت لیدی فینگر: 32 عدد (دو نیم شده)
  • ژلاتین: یک بسته
  • آب لیموترش تازه: ¼ پیمانه
  • پنیر خامه ای نرم: 2 بسته (170 گرم)
  • شکر: یک پیمانه
  • شکلات سفید: 170 گرم (آب شده)
  • پوست لیمو: 2 قاشق چای خوری (رنده شده)
  • خامه زده شده: 1 پیمانه
  • توت فرنگی و لیمو ترش برش زده شده: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

  1. 20 عدد لیدی فینگر را دور یک تابه 20 سانتی بچینید، 12 لیدی فینگر به جای مانده را کف تابه قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، پودر ژلاتین را روی آب لیموی سرد بپاشید. بگذارید 1 دقیقه بماند. دمای گاز را روی حرارت کم گرم کنید، ژلاتین و آب لیمو را هم بزنید تا وقتی که ژلاتین کاملا حل گردد.
  2. در این ضمن، پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا یکدست گردد. به تدریج شکلات ذوب شد و پوست لیموی رنده شده را داخل و مخلوط ژلاتین ریخته و به آرامی هم بزنید. خامه زه شده را اضافه کنید. مواد را داخل یک قالب کیک کمربندی بریزید. درب آن را بپوشانید و حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس چیز کیک را از قالب بیرون آورده و در صورت تمایل با برش های توت فرنگی و لیموترش تزیین کنید.

ارزش غذایی یک برش چیز کیک:

  • کالری: 408
  • چربی کل: 25 گرم
  • چربی اشباع: 16 گرم
  • کلسترول: 100 میلی گرم
  • سدیم: 267 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • شکر: 35 گرم
  • فیبر: 0
  • پروتئین: 6 گرم
فواید توت فرنگی

توت فرنگی سرشار از انواع ویتامین ها، فیبر و به ویژه مقادیر بالای آنتی اکسیدان های معروف به پلی فنول ها است. این میوه تابستانی یک ماده غذایی فاقد سدیم، بدون چربی و کلسترول و کم کالری محسوب می گردد. توت فرنگی در میان 20 میوه برتر از لحاظ اندازه آنتی اکسیدان قرار می گیرد و منبع خوبی از منگنز و پتاسیم نیز هست. هشت عدد توت فرنگی ویتامین C بیشتری نسبت به یک پرتقال دارد. توت فرنگی طیف وسیعی از مزایای بالقوه را ارائه می دهد و می تواند از سیستم دفاعی بدن در برابر انواع بیماری ها پشتیبانی کند. در طبیعت بیش از 600 نوع توت فرنگی وجود دارد. توت فرنگی به علت دارا بودن پلی فنول ها، می تواند در پیشگیری از بیماری قلبی موثر باشد. پلی فنول ها ترکیبات گیاهی هستند که برای بدن مفیدند. به علت داشتن پتاسیم زیاد، توت فرنگی می تواند برای افرادی که فشار خون بالا دارند با یاری به جبران اثرات سدیم در بدن، فشار خونشان را تنظیم کند.

تارت کره بادام زمینی کرانچی

به عنوان یک دسر خوشمزه تابستانی، تارت کره بادام زمینی یک دسر خوش طعم و نسبتا حجیم است که هنگام جویدن آن می توان خرد شدن تکه های بادام زمینی را زیر دندان حس کرد و از خوردن آن لذت برد.

مواد لازم:

  • پنیر خامه ای: 55 گرم
  • کره بادام زمینی بدون شکر: ¼ پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: ¼ قاشق چای خوری
  • نان تارت آماده: 2 بسته
  • خامه زده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • بادام زمینی خرد شده: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، کره بادام زمینی و شکر را هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس خامه ترش و وانیل را اضافه کنید. ترکیب نهایی را داخل نان های تارت بریزید. تارت ها را حداقل به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس می توانید تارت ها را با خامه زده شده و بادام زمینی خرد شده تزیین کنید.

ارزش غذایی 1 عدد تارت:

  • کالری: 500
  • چربی کل: 34 گرم
  • چربی اشباع: 12 گرم
  • کلسترول: 32 میلی گرم
  • سدیم: 375 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 39 گرم
  • شکر: 24 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 11 گرم
فواید بادام زمینی

بادام زمینی پر از مواد مغذی مهم، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است. این ترکیبات با تنظیم سطح کلسترول باعث تقویت سلامت قلب می شوند. آن ها بعلاوه به درمان دیابت یاری می نمایند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی در کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش مهمی ایفا می نماید. بادام زمینی سرشار از انرژی است و مصرف آن به عنوان میان وعده باعث می گردد در طول روز کالری کمتری مصرف کنید. فیبر موجود در بادام زمینی بعلاوه به کاهش قند خون یاری می نماید. این ماده غذایی حاوی منیزیم و چربی های سالمی است که در تنظیم قند خون موثر هستند. بادام زمینی منبع عالی پروتئین گیاهی است و در هر 100 گرم بادام زمینی حدود 25/8 گرم پوتئین وجود دارد که تقریبا نیمی از احتیاج روزانه بدن به پروتئین را تامین می نماید. اسیدهای چرب بخش اساسی هر رژیم غذایی هستند. بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی اسیدهای چرب اشباع نشده و چربی تک سیرنشده هستند که نوعی چربی سالم محسوب می شوند. مصرف این نوع از چربی ها با کاهش خطر حملات و بیماری های قلبی همراه است.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه سه دسر خوشمزه تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سه دسر خوشمزه تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید