طرز تهیه ترشی بیور همدانی به روش اصلی

به گزارش وبلاگ دریا، فلفل بیور مخصوص همدان است و طعمی خاص با تندی ملایم دارد. همدانی ها از این فلفل خوش خوراک، هم به صورت خام و هم به صورت پخته استفاده می نمایند، اما شیوه عمده استفاده از آن، در طرز تهیه ترشی بیور است که در این مطلب از خبرنگاران به آن می پردازیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی بیور همدانی به روش اصلی
ترشی بیور
زمان آماده سازیبه اندازه گرفتن تلخی فلفل ها و خشک شدن آن ها
زمان پخت غذا20 دقیقه
اندازه سختیسختی کم

ترشی بیور همدانی

در طرز تهیه ترشی بیور، سبزیجاتی مانند نعنا و ترخون، باعث عطر بیشتر و بهتر ترشی می شوند. به علاوه، افزودن میزانی تخم گشنیز هم در عطر این ترشی خوشمزه، موثر است. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه ترشی بیور را با هم می بینیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی بیور همدان

مواد لازم برای طرز تهیه ترشی بیور به قرار زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
فلفل بیور1 کیلو
سرکه2 لیوان
آببه میزان لازم
نمک2 قاشق غذاخوری
سیر1 بوته

طرز تهیه ترشی فلفل بیور همدان

برای طرز تهیه ترشی فلفل بیور مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا فلفل های بیور را خوب بشویید و داخل آبکشی بریزید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج شده و خشک شوند.
  • مرحله دوم: در قابلمه ای مناسب، میزانی آب و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب به جوش آید.
  • مرحله سوم: فلفل ها را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از گذشت 5 دقیقه، آن ها را بیرون بیاورید و آبکشی کنید. این کار، تلخی فلفل ها را می گیرد.
  • مرحله چهارم: مانند طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ، در طرز تهیه ترشی بیور هم ضروری است فلفل ها کاملا خشک باشند تا ترشی، کپک نزند. برای این منظور، فلفل های بیور را روی دستمالی تمیز پهن نموده و در معرض هوا قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  • مرحله پنجم: فلفل های بیور را همراه با 4 لیوان آب و نمک و سرکه، داخل قابلمه ای مناسب بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا فلفل ها بپزند.

نکته: دقت کنید که زمان پخت فلفل ها طولانی نگردد، زیرا فلفل، لیز شده و ترشی، کیفیت خود را از دست خواهد داد.

  • مرحله ششم: قابلمه حاوی فلفل را کنار بگذارید تا خنک گردد، سپس، سیرها را پوست بگیرید و به محتویات قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: مرحله آخر از طرز تهیه ترشی بیوراست. تمام محتویات قابلمه را در شیشه های تمیز و کاملا خشک بریزید و درب آن ها را محکم کنید. شیشه ها را داخل یخچال بگذارید و 10 روز صبر کنید تا کاملا برسند و آماده مصرف شوند. نوش جان

نکته: جالب است بدانید که فلفل بیور به تنهایی و بدون نمک هم طعم خاصی دارد و شما می توانید نمک را به طور کامل از دستور این ترشی حذف کنید.

ترشی بیور همدان پشت درب خانه است…

لازم نیست برای امتحان مزه ترشی همدانی به این شهر سفر کنید، وبلاگ دریا ، کار شما را راحت نموده است و می توانید تنها با چند کلیک ساده، انواع غذاها و چاشنی های محلی، مانند ترشی بیور همدانی را به وسیله سفارش آنلاین غذا ، درب منزل خود تحویل بگیرید. شاد و تندرست باشید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه ترشی بیور همدانی به روش اصلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بیور همدانی به روش اصلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید