4 دستور تهیه سالاد سیب زمینی

به گزارش وبلاگ دریا، خبرنگاران- می توان انواع متنوعی از سالاد را با سیب زمینی درست کرد. در ادامه به پنج دستورالعمل برای درست کردن سالاد های متنوع با سیب زمینی اشاره خواهیم کرد:

4 دستور تهیه سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی پورتوریکویی

به گزارش وبلاگ دریا به نقل از واشنگتن پست، برای تهیه این سالاد باید سیب زمینی (4 عدد) را به شکل مکعبی خرد کرد. از دیگر مواد لازم برای درست کردن این سالاد می توان به 3 عدد تخم مرغ، نصف فنجان سس مایونز، نصف فلفل دلمه ای سبز، یک چهارم پیاز قرمز خرده، یک چهارم فنجان برگ گشنیز تازه خرد شده، یک چهارم فنجان زیتون، یک چهارم فنجان فلفل قرمز، 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب و 2 عدد سیب سفت و ترش اشاره نمود. برای تهیه این سالاد باید سیب زمینی و تخم مرغ ها را پخته و با سایر مواد مخلوط کنید.

سالاد سیب زمینی گرم با چوریتسو

سوسیس چوریتسو، سبزیجات شیرین، پیاز خام، گشنیز و فلفل چیلی در این سالاد با یکدیگر ترکیب می شوند تا یک ترکیب زمستانی گرم و تند را داشته باشید. برای تهیه این سالاد باید حدود 3 سیب زمینی بزرگ را پوست کنده و به تکه های کوچک خرد کنید.

مواد لازم دیگر برای تهیه این سالاد عبارتند از 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 فنجان آب پرتقال، سه چهارم قاشق غذاخوری نمک دریا، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده؛ چوریتسو، یک عدد فلفل هالوپینو ساقه دار، یک سوم فنجان پیاز قرمز خرد شده و برگ گشنیز خرد شده.

پس از پخته شدن سیب زمینی روغن، آب پرتقال و فلفل را در یک کاسه میانه مخلوط نموده و آن را روی سیب زمینی ریخته و 20 تا 25 دقیقه تفت دهید. چوریتسو را در یک تابه روی حرارت میانه بپزید و هنگام پخت آن را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. پس از 5 تا 6 دقیقه که سوسیس به خوبی ترد و قهوه ای شد آن را به همراه سب زمینی گرم روی ظرف ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. فلفل هالوپینو، پیاز قرمز و گشنیز را در مرحله آخر به غذا اضافه نموده و آن را هم بزنید. این سالاد باید به صورت گرم سرو گردد.

سالاد سیب زمینی انگشتی با عدس سیاه و ماست یونانی

این سالاد با الهام از غذا های سنتی مصری که در آن عدس و سس لیمو کاربرد دارد درست شده است. مواد لازم برای تهیه این سالاد سیب زمینی عبارتند از: 3 فنجان ماست یونانی، نصف قاشق چایخوری نمک دریایی، 15 حبه سیر، 1 فنجان روغن زیتون فرابکر، سیب زمینی انگشتی، یک چهارم فنجان عدس سیاه، نصف فنجان جعفری تازه خرده شده، یک سوم فنجان پیاز سفید ریز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، یک چهار قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز.

برای تهیه این سالاد ابتدا ماست و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس سیر ترکیب شده با روغن زیتون را در دمای 250 درجه در فر گرم کنید این کار باید تا حددود 1 ساعت و زمانی که سیر بسیار نرم گردد ادامه یابد. سپس حبه های سیر نرم شده را در ماست یونانی له کنید و آن ها را باهم مخلوط کنید.

پس از آن وقت درست کردن سالاد سیب زمینی است. سیب های پخته را با عدس مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، جعفری، پیاز، 3 قاشق غذاخوری روغن سیر، لیمو، زیره، پودر چیلی، 1 حبه سیر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در حالی که سیب زمینی ها هنوز گرم هستند آن ها را از طول یا به صورت سکه ای برش دهید. سیب زمینی ها و عدس را به همراه سس داخل کاسه بریزید.

سالاد سیب زمینی و خردل و شوید

برای تهیه این سالاد سیب زمینی حتی به یک قطره سس مایونز نیز احتیاج ندارید. مواد لازم برای تهیه این سالاد سیب زمینی عبارتند از: نصف قاشق روغن زیتون فرابکر، 2 قاشف غذاخوری خیارشور کوچک، 1 قاشق غذاخوری خردل، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل، نمک و فلفل آسیب شده به مقدار لازم.

برای درست کردن این سالاد سیب زمینی های پخته شده را به قطعات کوچک ببرید. در ابتدا روغن، خردل، 1 قاشق غذاخوری عسل و کمی سرکه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس این سس را بر روی سیب های گرم و مخلوط شده با شوید خرد شده بریزید و در نهایت با نمک و فلفل مزه دار کنید.

منبع: فرارو

به "4 دستور تهیه سالاد سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 دستور تهیه سالاد سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید