طرز تهیه ترشی کیوی؛ طعمی متفاوت و مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ دریا، خبرنگارانـ ترشی ها ازجمله مخلفات خوشمزه ای هستند که در کنار وعده های غذایی سرو می شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی بعضی از ترشی ها هستند که می توان مواد مورد استفاده آن ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی کیوی یکی از انواع ترشی های میوه ای است که کیوی از ترکیبات اصلی آن به شمار می رود. این ترشی به علت داشتن کیوی و مخلوط شدن آن با سرکه طعم ملس و جذابی دارد که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید. ترشی کیوی روش تهیه بسیار آسانی دارد و تهیه آن به زمان کمی احتیاج دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی کیوی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه هر نوع ترشی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه ترشی کیوی؛ طعمی متفاوت و مجذوب کننده

مواد لازم برای تهیه ترشی کیوی

کیوی: 1 کیلو

نمک: به اندازه لازم

سرکه: به اندازه لازم

آب جوش: به اندازه لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به کیوی

برای تهیه ترشی کیوی بهتر است از کیوی های سفت و نارس بهره ببرید؛ بعلاوه سعی کنید برش های کیوی ضخیم باشند.

2 ـ نکات مربوط به سرکه

سرکه ها انواع گوناگونی دارند و برترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم تری نسبت به سرکه سفید دارد. برای تهیه ترشی کیوی بهتر است از سرکه سفید بهره ببرید تا رنگ کیوی تغییر نکند.

طرز تهیه ترشی کیوی

برای تهیه ترشی کیوی ابتدا کیوی ها را پوست کنید؛ سپس به صورت حلقه ای برش بزنید. شیشه های خشک و تمیز را آماده کنید و حلقه های کیوی را داخل شیشه روی هم بچینید. در مرحله بعد مقداری نمک روی کیوی ها بپاشید و نیمی از شیشه را با سرکه پر کنید. بقیه شیشه را آب کاملا جوش بریزید تا شیشه پر گردد. درب شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته تا ده روز در دمای محیط بگذارید تا ترشی برسد؛ سپس آماده خوردن است. بعد از اینکه درب شیشه ترشی را باز کردید، آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

1- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می گردد.

2- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.

3- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده روی نکنید. برخی ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می دهند.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه ترشی کیوی؛ طعمی متفاوت و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی کیوی؛ طعمی متفاوت و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید