طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

به گزارش وبلاگ دریا، ترشی یکی از مخلفات همراه غذا مورد علاقه تقریبا همه ما ایرانی ها استکه انواع و طعم های خیلی فراوانی داره که خوبه که همه را حداقل 1بار امتحان کنیم چون خیلی عالینین

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

به گزارش وبلاگ دریا به نقل از سر آشپز پاپیون

گوجه فرنگی بدون پوست7 عدد

لوبیا سبز700 گرم

سیر5 حبه

فلفل سبز قلمی تندبه مقدار لازم

هویج2 عدد

نمک1 قاشق چای خوری

زردچوبه1 قاشق چای خوری

سیاه دانه1 قاشق چای خوری

سرکه1 پیمانه

گوجه فرنگی ها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

2

در فاصله ای که مایه غلیظ می شود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازه هایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاه دانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.

3

روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید . درب ظرف را محکم ببندید.

4

برای دریافت پوست گوجه فرنگی ها آنها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ترشی لوبیا سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی لوبیا سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید