طرز تهیه رتی مرغ فرانسوی و نان بریوش

به گزارش وبلاگ دریا، نان بریوش نانی است که فرانسوی ها آن را به اشکال مختلف برای وعده های مختلف غذایی شان آماده می نمایند. امروز دستور تهیه غذایی فرانسوی با نام رتی مرغ به همراه این نان را برای شما در نظر گرفته ایم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه رتی مرغ فرانسوی و نان بریوش

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • تخم مرغ سه عدد
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • کره 100 گرم
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق مربا خوری
  • آرد یک پیمانه
  • مخمر یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه رتی مرغ

  • فیله مرغ 500 گرم
  • خمیر 800 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • کره یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خمیر نان بریوش

مرحله اول

ابتدا مخمر را با یک قاشق چای خوری شکر و نصف پیمانه آب گرم مخلوط نموده و به مدت 5 دقیقه در محلی گرم قرار دهید (در صورتیکه مخمرتان فعال است نیازی به انجام این مرحله نیست).

مرحله دوم

به جامانده شکر را همراه با تخم مرغ و نمک هم بزنید. کره را به مخمری که اماده کردید؛ اضافه کنید. 3 پیمانه آرد را اضافه کنید و خوب با دست هم بزنید و حدود 5 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را داخل کاسه ای بریزید و آن ها را در کاسه بچرخانید تا کاملا به روغن آغشته گردد.

مرحله سوم

روی ظرف را با سلفون بپوشانید 2 ساعت به آن استراحت دهید؛ بعد از گذشت حدود 2 ساعت خمیر را مجددا حدود 5 دقیقه ورز دهید. خمیر را به کاسه برگردانید و 1 شبانه روز به آن استراحت دهید. در آخر یکبار دیگر به مدت 5-6 دقیقه خمیر را ورز دهید در این مرحله خمیر آماده است.

طرز تهیه رتی مرغ

مرحله اول

فیله ها را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید و به آن میزانی نمک و فلفل اضافه کنید و آن ها را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.

مرحله دوم

فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. خمیری که آماده کردید را روی تخته با استفاده از وردنه پهن کنید تا ضخامت آن 3 میلی متر گردد. فیله ها را روی خمیر بریزید و لبه های خمیر را به ترتیب از 4 طرف روی فیله ها بکشید؛ یک عدد تخم مرغ را در کاسه با چنگال خوب هم بزنید، با مالیدن میزانی ازتخم مرغ لبه ها را به هم بچسبانید و به جامانده تخم مرغ را هم با براش مخصوص روی خمیر بزنید.

مرحله سوم

سینی فر را چرب کنید. رتی را داخل سینی قرار دهید و در فر بگذارید، بعد از 25 دقیقه روتی را از فر خارج کنید، داخل فویل بپیچید و مجددا به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید. رتی مرغ فرانسوی شما آماده است در این مرحله آن را از فر خارج نموده و کمی صبرکنید تا خنک گردد، سپس آن را به صورت ورقه ورقه برش دهید و همراه با سبزیجات و پوره سیب زمینی سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه رتی مرغ فرانسوی و نان بریوش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رتی مرغ فرانسوی و نان بریوش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید