طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو
به گزارش وبلاگ دریا، پیتزا یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایتالیایی است که در واقع یک لایه خمیر است که روی آن را با سس گوجه، پنیر و دیگر مواد غذایی می پوشانند و آن را در فر قرار می دهند تا پخته شود. این مواد می تواند شامل سبزیجات، گوشت و هرچیز دیگری طبق سلیقه شما باشد. قدمت این غذا به قرن دهم میلادی برمی شود. پیتزا یکی از آن غذاهای خوشمزه و پر هوادار است که معمولا کسی به خودش زحمت نمی دهد آن را در منزل تهیه کند. بیشتر افراد یا به رستوران ها می فرایند و پیتزای مورد علاقه خود را سفارش می دهند یا انواع نیمه آماده آن را از سوپر مارکت ها تهیه می نمایند و در منزل به یاری فر یا مایکروفر آن را آماده می نمایند. در این مطلب برای تهیه پیتزا به جای نان پیتزا از نودل استفاده شده. در ادامه مطلب طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو را در اختیار شما قرار داده ایم.
مواد لازم پیتزا نودل و پپرونی سولیکو
- کالباس پپرونی سولیکو 150 گرم
- نودل با طعم گوشت یک بسته
- تخم مرغ یک عدد
- پنیر چدار 50 گرم
- پنیر پیتزا 50 گرم
- سس گوجه فرنگی به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو
مرحله اول
نودل را بدون ادویه بپزید و پس از نرم شدن آن را کاملا آبکش کنید. اجازه دهید نودل خنک گردد.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ، آویشن و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
درون تابه ای نچسب میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله چهارم
سپس مخلوط نودل را درون تابه پهن کنید و بعد از آن که یک سمت نودل پخت، آن را برگردانید و روی نودل میزانی پنیر چدار رنده شده بریزید.
مرحله پنجم
میزانی سس قرمز اضافه نموده و سپس نیمی از پنیر پیتزا را روی سطح نودل بریزید.
مرحله ششم
پپرونی های سولیکو را خرد کنید و آن ها را به پیتزا اضافه کنید و سطح پیتزا را با به جای مانده پنیر پیتزا بپوشانید.
مرحله هفتم
در انتها در تابه را گذاشته تا پنیر پیتزا کاملا طلایی رنگ گردد.
منبع: کتاب کاله