فوت و فن های طرز تهیه کمپوت آناناس
به گزارش وبلاگ دریا، آناناس میوه ای است با خواص درمانی بسیار زیاد که در منطقه ها گرمسیری همانند هاوایی، برزیل، فیلیپین، هند، تایلند و … یافت میشود. با توجه به شرایط خاص آب و هوایی برای رشد این میوه، کمپانی های بزرگ جهان به این فکر افتاده اند که یکی از روش های دسترسی آسان به آناناس، کمپوت کردن آن و صادرات به اقصی نقاط جهان است. البته، از آنجایی که شاید هزینه کمپوت آناناس کمی گران به نظر برسد یا عده ای آن را دارای مواد افزودنی فراوان بدانند، خودشان این کمپوت را تهیه می نمایند. زیرا طرز تهیه کمپوت آناناس در خانه ممکن است و شما می توانید با تهیه کردن آن، در فصول مختلف سال از آن بهره ببرید.

کمپوت آناناس | |
تعداد نفرات | 4 الی 6 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 45 دقیقه |
اندازه سختی | آسان |
کمپوت آناناس خوشمزه و سالم
اگر تمایل دارید تا این کمپوت خوشمره را در خانه و به صورت کاملا سالم و بهداشتی تهیه کنید، در ادامه با ما همراه باشید. در ادامه به مواد لازم جهت تهیه کمپوت آناناس برای 4 نفر میپردازیم.
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
آناناس | یک عدد میانه یا بزرگ |
آب | 3 لیوان |
شکر | 1 الی 1.5 لیوان (اندازه دلخواه) |
طرز تهیه کمپوت آناناس
طرز تهیه کمپوت آناناس بسیار ساده است. این کمپوت از ترکیب حلقه ها و یا تکه های خرد شده آناناس با آب و شکر تهیه میگردد. در ادامه مراحل تهیه این کمپوت خوشمزه و پرطرف دار را با هم طی میکنیم:
- مرحله اول: پس از آنکه آناناس را شستید و کاکل سبز رنگ آن را جدا کردید باید با یک چاقوی تیز پوست ضخیم آن را بگیرید. سپس از عرض، برش هایی را به صورت حلقه ای بزنید. حال با استفاده از یک کاتر گرد و یا نوک چاقو قسمت وسط حلقه های آناناس را جدا کنید تا برش های آناناس به صورت حلقه های توخالی آماده شوند.
- مرحله دوم:در این مرحله آب و شکر را درون یک قابلمه ریخته و روی شعله میانه قرار بدهید. باید آن قدر هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل گردد.
- مرحله سوم: در مرحله سوم طرز تهیه کمپوت آناناس کافی است شعله را کم نموده و حلقه های آناناس را به آرامی درون آن بریزید. حدوداً نیم ساعت الی 45 دقیقه فرصت دهید تا آناناس های شما کاملاً پخته گردد و شربت به خورد آنها برود.
- مرحله چهارم: در آخرین مرحله پس از اینکه آناناس ها کامل نرم و پخته شدند آنها را داخل ظرف شیشه ای یا فلزی بریزید و کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس درب ظرف ها را محکم ببندید و برای مدت طولانی درون یخچال نگهداری کنید. به این صورت می توانید در تمام ایام سال کمپوت آناناس خنک داشته باشید.
خواص آناناس
با طرز تهیه کمپوت آناناس آشنا شدید و حال نوبت به خواص آن می رسد. البته، از آنجایی که خواص این میوه در یک جمله خلاصه نمی گردد، پیشنهاد می کنیم مطلب زیر را به طور کامل مطالعه کنید.
غنی از ویتامین
مواد مغذی فراوانی از جمله ویتامین A، ویتامین c، ویتامین گروههای B ، کلسیم، فسفر، آهن و… در این میوه بسیار خوشمزه وجود دارد. از آناناس می توان به عنوان درمان مکمل استفاده کرد.
ضد یبوست
اگر از آن جمله افرادی هستید که یبوست شما را آزار می دهد، آناناس و کمپوت آناناس مصرف کنید. این میوه حاوی فیبر بالا است و کمپوت آناناس برای یبوست بسیار مفید است.
بهبود شرایط گوارش
علاوه بر اینها یکی دیگر از مهم ترین خواص بی نظیر آناناس، بهبود شرایط سیستم گوارشی است. به دلیل وجود فیبر فراوان در این میوه، مصرف آناناس و کمپوت آناناس برای رفلاکس معده توصیه می گردد.
ضد سرفه
اگر از سرفه های زیاد و طولانی رنج می برید، حتما آناناس مصرف کنید. کمپوت آناناس برای سرفه مفید بوده و حخاصیت ضد سرفه دارد.
ضد اسهال
آناناس و کمپوت آناناس برای اسهال نیز مفید است. شما می توانید برای درمان این مشکل این میوه یا کمپوت آن را مصرف کنید.
منبع: اسنپ فود